Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

Про результати виконання Програми «Дітям Прикарпаття – якісне харчування» станом на 01.01.2019 року

 Держпродспоживслужбою Івано-Франківщини продовжується реалізація регіональної цільової Програми «Дітям Прикарпаття - якісне харчування».
Так, станом на 01.01.2019 року відібрано для досліджень харчові продукти в 344 закладах (із 669 шкільних навчальних та 295 дошкільних дитячихліти прикапраттят закладів, що діють на Прикарпатті, і в яких організовано харчування близько 400 тисяч дітей).
А саме:
- у 244 школах здійснено відбір 863 зразків харчових продуктів 240 постачальників.
 За результатами лабораторних випробувань встановлено, що 38 зразків харчових продуктів (м'ясо-3, мясопродукти-2, молоко -1, сир твердий -2, масло солодковершкове -13, овочі-10, олія-1, риба морожена-6) у Богородчанському, Верховинському, Городенківському, Долинському, Калуському, Надвірнянському, Рогатинському, Снятинському, Тлумацькому, Тисменицькому районах, м.Івано-Франківську, м.Яремче не відповідали вимогам нормативної документації, що складає 4,4% від досліджених;
- у 100 дитячих садках здійснено відбір 349 зразків харчових продуктів 114 постачальників.
 За результатами лабораторних випробувань встановлено, що 12 зразків харчових продуктів (сир твердий-2, масло солодковершкове-6, овочі-4) у Верховинському, Галицькому, Коломийському, Рогатинському районах та місті Івано-Франківську не відповідали вимогам нормативної документації, що складає 3,44% від досліджених.

 За наслідками проведеної роботи:
1.Постачальниками змінено виробників: масла-10, сиру-4, овочів-5.
2.Проведено позапланових заходів контролю -20, складено актів -20, складено приписів-16, надано рекомендацій-25.
3.За результатами проведених заходів державного контролю змінено 9 постачальників.
4.Зупинено обіг 570,8 кг невідповідних харчових продуктів, в тому числі 503,3 кг в школах та 67,5 кг в ДНЗ
5.Надіслано 81 рекомендаційний лист керівникам закладів, 59 листів повідомлень в управління освіти, 59-в РДА та ОТГ, 51 лист постачальникам. Підготовлено 13 листів про невідповідність продукції виробників в інші області.
Надавались суб’єктам господарювання рекомендації щодо відповідності маркування харчових продуктів та забезпечення їх простежуваності по харчовому ланцюгу, підтвердження супровідними документами походження та відповідності харчових продуктів.
6.Надано рекомендації, щодо зміни передбачуваного використання та заміну на відповідну овочеву продукцію 14 виробникам овочів.
7. Надано рекомендації для відділів освіти РДА, ОТГ щодо умов проведення тендерів по забезпеченню харчовими продуктами шкіл та ДНЗ.

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Вересень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4