Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Плани роботи
- Звіти про роботу
- Чергування
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Кабінет енергоменеджменту
- Кабінет внутрішнього контролю
- Внутрішній аудит
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
В області розпочалась реалізація регіональної програми «Дітям Прикарпаття - якісне харчування»
З вересня 2018 року в Івано-Франківській області розпочалось виконання регіональної цільової програми «Дітям Прикарпаття - якісне харчування», основною метою якої є забезпечення повноцінного, якісного та калорійного харчування дітей в школах, дошкільних закладах, постачання безпечних та якісних продуктів харчування та сировини, зміцнення матеріально-технічної бази освітніх закладів.
В ході реалізації Програми буде проведено моніторинг 669 шкіл, де харчуються 378350 дітей та 295 дошкільних навчальних заклад, де харчується 30546 дітей Івано-Франківщини.
Заплановано перевірити 455 операторів ринку, які провадять харчування дітей в шкільних та дошкільних закладах, для покращення роботи їдалень та буфетів, забезпечення дотримання санітарно-гігієнічних вимог, дотримання норм харчування та калорійності страв, дотримання технологічних режимів приготування страв.
Одним з головних завдань є проведення моніторингу всіх постачальників сировини та готової продукції, проведення лабораторних досліджень безпечності та якості сировини та харчових продуктів, які використовуються для харчування дітей, що дасть змогу відстежити продукцію недоброякісних виробників, з метою унеможливлення попадання невідповідної продукції для харчування дітей.
У всіх без виключення шкільних та дошкільних закладах будуть проведені лабораторні дослідження води, готових страв, змивів об'єктів навколишнього середовища та обладнання.
Основним очікуваним результатом реалізації Програми стане забезпечення здоров'я дітей, їх безпечного та якісного харчування, запобігання гострих кишкових інфекцій в шкільних та дошкільних закладах області.