Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net

Розпорядження

27.01.2020 - Розпорядження про заборону обігу харчових продуктів - Бутчак Маряна Андріївна м.Івано-Франківськ

22.01.2020 - Розпорядження про заборону обігу харчових продуктів – оператор ринку харчових продуктів Молдавчук І.Я. смт. Ворохта Івано-Франківська область

16.08.2019 - Розпорядження про заборону обігу харчових продуктів - ФОП Кутащук С. М. Верховинський район с В. Ясень

29.05.2019 - Розпорядження про заборону обігу харчових продуктів - ФОП Вінтоняк Мирослав Михайлович м.Яремче.pdf

10.05.2019 - Розпорядження про призупинення роботи готельно-ресторанного комплексу Вербіж - с. Верхній Вербіж Коломийський район.PDF

08.02.2019 - Розпорядження про заборону обігу харчового продукту - ДУ Коломийська виправна колонія № 41

21.11.2018 - Розпорядження про заборону обігу харчового продукту - буряк столовий - ФГ Фруктово-трейд

29.06.2018 - Розпорядження про припинення діяльності та усунення порушень - ФОП Симович Л.В. вілла Парламент.pdf

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук