Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Плани роботи
- Звіти про роботу
- Чергування
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Кабінет енергоменеджменту
- Внутрішній аудит
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
В квітні в Україні стартував безкоштовний навчальний курс для бізнесу з питань впровадження системи НАССР
Навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» був розроблений проектом ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України, Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та платформою масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus» .
Даний курс роз’яснює питання:
– що таке нове харчове законодавство України;
– що харчове законодавство дає бізнесу та споживачам;
– хто такі оператори ринку;
– що таке простежуваність у харчовому законодавстві;
– що таке НАССР та як його правильно читати.
Курс розроблений насамперед для представників бізнесу, але буде корисним як для фахівців державного сектору в харчовій галузі, так і для конкретного споживача.
Тематика курсу:
1. Безпечність чи якість? Що регулює харчове законодавство?
2. Базові знання з НАССР – що необхідно знати перед впровадженням? Програми-передумови.
3. Розуміння та застосування принципів НАССР. Як уникнути типових помилок?
Автори курсу:
Яна Добідовська, Юрій Оглашенний.
Запрошений спікер курсу:
Голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимир Лапа та заступник начальника управління безпечності харчових продуктів та кормів – начальник відділу безпечності харчових продуктів Департамент безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби Оксана Новохатня.
Курс є повністю безкоштовним. Після завершення навчання слухачі отримають відповідний сертифікат.
Зареєструватися можна ЗА ФОРМОЮ, яку ви знайдете за ПОСИЛАННЯМ.
Реєстрація стартувала 8 квітня 2019 року. Запрошуємо усіх охочих.
Останні новини
- Для чого потрібен організму йод і в яких харчових продуктах він є
- До уваги суб'єктів господарювання та споживачів: поновлено перевірки деяких видів продукції у сфері державного ринкового нагляду
- З нагоди Всесвітнього дня захисту прав споживачів в Держпродспоживслужбі Івано-Франківщини провели виробничу нараду
- На що потрібно звернути увагу при купівлі насіннєвого матеріалу