Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

ПОЛОЖЕННЯ про управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом в.о. начальника
Головного управління
Держпродспоживслужби в
Івано-Франківській області
№ 12 від 19.05.2016 р.

ПОЛОЖЕННЯ
про управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківської області

I. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
1. Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії (далі – Управління) є підрозділом Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області (далі – Головне управління) та підпорядковується начальнику Головного управління.
2. Управління у своїй діяльності керується Конституцією та законами України, указами Президента України та постановами Верховної Ради України, прийнятими відповідно до Конституції та законів України, актами Кабінету Міністрів України, міжнародними договорами України, наказами та нормативними актами Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківської області, Положенням про Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківської області та цим Положенням, а також іншими нормативно-правовими актами
3. Положення про управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії (далі – Положення) затверджується наказом начальника Головного управління відповідно до положення про Головне управління в Івано-Франківській області.
4. Керівник, начальники відділів, головні та провідні спеціалісти, фахівці Управління призначаються на посаду начальником Головного управління та звільняються ним з посади відповідно до вимог чинного законодавства України та положення про Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Читати детальніше...

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Липень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2