Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

Поради спеціаліста Держпродспоживслужби : як запобігти небажаним наслідкам під час проведення Всеукраїнської Патріаршої прощі

  Щоб запобігти харчовим отруєнням та кишковим інфекційним захворюванням під час проведення Всеукраїнської Патріаршої прощі до ГалицькоїПРОЩА625635DGGFDFD Чудотворної ікони Матері Божої в селі Крилос варто подбати про своє харчування.
 Адже у літню пору року, коли в теплі шкідливі бактерії розмножуються досить швидко, дуже легко отримати харчове отруєння чи кишкові інфекції, пов’язані із уживанням продуктів харчування та питної води. Основними причинами спалахів є нехтування елементарними правилами особистої гігієни, порушення технології приготування їжі, зберігання харчових продуктів в антисанітарних умовах без належного температурного режиму.


 З метою профілактики кишкових інфекцій та харчових отруєнь при організації прощ та інших релігійних заходів рекомендуємо обмежити асортимент харчових продуктів. Не рекомендовано брати з собою на прощу харчові продукти, які швидко псуються: варені та копчені ковбаси, кремові кондитерські вироби, йогурти та інші молочні продукти, салати та кулінарні вироби. Слід пам’ятати, що готові страви без холоду можуть зберігатися не більше двох годин.
 З харчових продуктів варто взяти фасовану питну воду, сухе галетне печиво, шоколад, яблука. В жодному разі не використовуйте для пиття воду з незнайомих джерел. А також не забувайте про дотримання особистої гігієни: миття рук з милом після відвідувань туалету та перед прийомом іжі, використання вологих бактерицидних серветок.
  Цьогоріч спекотна погода може завдати чимало клопоту прочанам особливу увагу в спеку необхідно приділити дітям. Дитячий організм набагато чутливі ший до підвищення температури навколишнього середовища, ніж дорослий. Мають насторожити такі симптоми перегрівання дитини – почервоніння шкіри, підвищення температури тіла, млявість, безпричинне капризування, нудота, часте дихання із задишкою, судоми або навіть і непритомність. За перших проявів нездужання з дитини потрібно зняти одяг, покласти її в горизонтальне положення, протерти все тіло змоченою у воді серветкою й обов’язково давати пити кожні 5-10 хвилин, щоб уникнути зневоднення організму. Підійдуть прохолодні негазовані напої: вода, слабо заварений чай, тощо.
  У дорослих також можуть проявлятися симптоми теплового та сонячного удару. Найперше це слабість, млявість, запаморочення, рясне потовиділення, спрага, головний біль, нудота й блювання. В особливо тяжких випадках ймовірна втрата свідомості. Якщо людина перегріється і в неї і в неї спостерігаються перелічені вище симптоми, негайно викликайте лікаря й уживайте заходів щодо охолодження організму. Постраждалого слід покласти в прохолодному місці, на голову - холодний компрес або вологий рушник і давати йому якомога більше пити.
  Щоб уникнути небажаного впливу високих температур на організм, одягніть просторий світлий одяг із натуральних тканин, не забудьте легкий головний убір і обов’язково візьміть із собою пляшечку негазованої води. Слід багато пити, не менше 1,5-3 л рідини на день. Уникайте вживання алкоголю, в тому числі і пива, а також різних солодких газованих напоїв, які не тільки не втамовують спрагу, а й уповільнюють обмінні процеси в організмі. Харчуватися за спекотної погоди варто менше, але частіше, не залишаючи свіжоприготовлену їжу на потім. Будьте особливо обачними з продуктами, які швидко псуються.

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук