Головне меню

В Держпродспоживслужбі розроблено ряд Регламентів дій у сфері державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства

 Потреба створення методично-інструктивних документів, які б регламентували порядок дій спеціаліста Держпродспоживслужби вhtukfvtyn464gffr окремих ділянках держсанепіднагляду, в умовах неузгодження чи навіть відсутності певних законодавчих та нормативно-правових актів, виникла вже давно.


 Враховуючи сьогочасні суспільні виклики, для забезпечення ефективного виконання передбачених функціональних повноважень, а головне - з метою профілактики та оперативного усунення порушень санітарного законодавства, стабільного контролю над санітарно-епідеміологічною ситуацією, спеціалістами управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області було розроблено наступні Регламенти:
- Регламент дій спеціалістів Держпродспоживслужби щодо контролю за проведенням масових заходів;
- Регламент дій спеціалістів Держпродспоживслужби щодо контролю за дитячими оздоровчими та відпочинковими закладами;
- Регламент дій спеціалістів Держпродспоживслужби щодо контролю за проведенням обробки полів пестицидами та агрохімікатами у народному господарстві;
- Регламент дій спеціалістів Держпродспоживслужби при розслідуванні випадку отруєння дикорослими грибами;
- Регламент дій спеціалістів Держпродспоживслужби при розслідуванні випадків отруєнь метиловим спиртом.

 Дані документи містять детальні покрокові робочі інструкції, зразки листів, звернень, попереджень, форми журналів тощо. Регламенти доведено до спеціалістів підрозділів Держпродспоживслужби Івано-Франківщини для керівництва в роботі.

Пошук

Вхід

Гаряча лінія

АФРИКАНСЬКА ЧУМА СВИНЕЙ