Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net

Працівники фірми «Надія» поділились досвідом власного виробництва

 16 травня ТзОВ «Фірма Надія» за участю Івано-Франківського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби65675рпатиsssтпнвае області та Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради проведено зустріч з операторами ринку харчових продуктів, які здійснюють харчування дітей в дошкільних за загальноосвітніх навчальних закладах м. Івано-Франківська.

 Учасників зустрічі ознайомлено з процесом виробництва м’ясних, кулінарних та кондитерських виробів, дотриманням гігієнічних вимог на виробництві.

  Захід проведено з метою обміну досвідом та забезпечення постачання в навчальні заклади міста Івано-Франківська натуральної продукції найвищої якості та смаку.
  В ході зустрічі до відома операторів ринку доведено вимоги Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров′я та благополуччя тварин», а також нагадано про терміни впровадження системи НАССР.

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук