На засіданні колегії Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області підбито підсумки роботи за 2017 рік

  20 лютого 2018 року відбулось засідання колегії Головного управління Держпродспоживслужбитьп5156псsdrer в Івано-Франківській області з питань підсумків роботи за 2017 рік та завдань на 2018 рік.
 До заходу було залучено начальників управлінь, відділів, завідувачів секторів Головного управління      Держпродспоживслужби в області, начальників державних лікарень ветеринарної медицини, директорів міжрайонних державних лабораторій Держпродспоживслужби, ДУ «Івано-Франківська обласна фітосанітарна лабораторія», завідувачів Івано-Франківської та Калуської лабораторій ветсанекспертизи, спеціалістів з питань дотримання санітарного законодавства районних (міських) управлінь (відділів) Головного управління Держпродспоживслужби.


  Крім того в засіданні колегії взяли участь перший заступник голови Івано-Франківської облдержадміністрації М.В.Савка та керівник Івано-Франківської обласної організації Товариства Червоного Хреста В.В.Старченко.
  На початку заходу, за вагомий особистий внесок у розвиток ветеринарної медицини Прикарпаття, багаторічну сумлінну працю та за дорученням голови облдержадміністрації його перший заступник М.В.Савка вручила почесну грамоту першому заступнику начальника Головного управління Держпродспоживслужби в області М.П.Сендецькому.
  За словами М.В.Савки, з моменту утворення діяльність Держпродспоживслужби завжди була прозорою та відкритою, а ті напрямки роботи, які сконцентрувала установа, були і залишаються важливими як для суспільства в цілому, так і для кожної людини зокрема. 2017 рік був позначений серйозними викликами, з-поміж них - спалахи харчових отруєнь, випадки африканської чуми свиней. «Однак, завдяки професійним зусиллям та злагодженим діям усіх служб, вдалося якісно та своєчасно локалізувати всі випадки та запобігти їхньому розповсюдженню», - зазначила посадовець.
  Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в області Р.Й.Гурський відзначив спрямованість діяльності служби на широку взаємодію з бізнесом, громадськістю, органами влади та місцевого самоврядування.
  В ході роботи було заслухано та обговорено доповіді начальників управлінь та відділів за напрямками, а саме: у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, фітосанітарної безпеки, захисту споживачів, контролю за регульованими цінами, реєстрації сільськогосподарської техніки тощо.
  В підсумку засідання колегії було прийнято відповідні рішення, окреслено планові заходи на 2018 рік та доведено їх до виконавців.
  Крім зазначеного, з ініціативою підтримати нову доброчинну акцію Червоного Хреста виступив керівник Івано-Франківської обласної організації Товариства В.В.Старченко. Акція полягає в добровільній пожертві працівниками служби 3 гривень від місячної заробітної плати. Як повідомив В.В.Старченко, пожертви будуть використані для розгортання мережі медико-соціальних центрів, кімнат, палат і притулків Червоного Хреста, створення банків одягу, придбання продуктів харчування, ліків для адресної допомоги людям, якими опікується Червоний Хрест, та виконання інших статутних завдань Товариства.                                     

sraka1111sdfgsd

srak33xcfjrr

srak4489676jffsrak58767gfk.sf