Запровадження принципів системи НАССР – запорука безпечності та конкурентоздатності харчової продукції

 Днями спеціалістами управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Головногоnasra4 управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено засідання круглого столу, в якому взяли участь представники управління економічного та інтеграційного розвитку та оператори ринку харчових продуктів м. Івано-Франківська.


  Підприємцям роз’яснили основні положення харчового законодавства та обговорили з ними питання забезпечення належної виробничої практики, дотримання гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами, забезпечення простежуваності по харчовому ланцюгу, запровадження процедур заснованих на принципах НАССР, передбачену відповідальність операторів ринку за порушення вимог чинного законодавства.
   Учасники отримали відповіді на запитання, спільно обговорили їх та висловили думку про необхідність подальшого проведення таких заходів.

nas11nas22