Освоєння нових технологій в ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбінат»

   27 квітня 2017 року працівники Головного управління Дежпродспоживслужби в433sadasd Івано-Франківській області - заступник начальника Сендецький М.П., головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів Бубна О.М., в. о. начальника управління Дежпродспоживслужби в місті Івано-Франківську Онищук І.С. - взяли участь в запуску нової технологічної лінії на ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбінат», де відбулась презентація системи охолодження і різки хлібобулочної продукції литовської системи Toolbox.


  Від Головного управління Дежпродспоживслужби в області виступив заступник начальника Сендецький М.П., який привітав колектив Івано-Франківського хлібокомбінату із ще одним значним кроком в процесі модернізації виробництва, що дає змогу нашим споживачам отримувати якісну і безпечну продукцію. Запуск в експлуатацію системи охолодження і різки хлібобулочної продукції дає можливість логічного завершення впровадження системи НАССР на даному виробництві. Крім того відмітив важливість співпраці виробників і контролюючих органів з метою досягнення високих стандартів якості і безпеки харчових продуктів.
Варто зазначити, що розмір іноземних інвестицій на реалізацію проекту становив 1 млн. 200 тис. дол. США.
Гості мали змогу ознайомитись із роботою нової системи та оглянути технологічний процес на хлібокомбінаті.

xlib2xlibbb