Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Плани роботи
- Звіти про роботу
- Чергування
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Кабінет енергоменеджменту
- Кабінет внутрішнього контролю
- Внутрішній аудит
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
Безпечність харчових продуктів: купуєте «вуличну їжу» – будьте уважні!
Пиріжки, перепічка, шаурма, хот-доги, піца – це неповний перелік «швидкої» їжі, яку зручно купити і з’їсти «на ходу». Проте саме із такими харчовими продуктами пов’язана значна кількість скарг і звернень, що надходять до Держпродспоживслужби.
Будь-яка їжа приносить користь і задоволення, якщо вона готується та зберігається в належних санітарних умовах із свіжої і якісної сировини. Відповідальність за дотримання зазначених умов несе суб’єкт господарювання.
Для уникнення неприємних наслідків від вживання фаст-фуду радимо споживачам:
- звертати увагу на наявність куточка споживача у закладі - інформаційного стенду з регламентованою інформацією, зокрема, про найменування власника та контактна інформація. Розміщений на видному і доступному місці, правильно оформлений куточок споживача наочно демонструє легальність діяльності суб’єкта господарювання, відповідальне ставлення до додержання вимог законодавства, а також відкритість і доброзичливість до споживача!
- обов’язково звертати увагу на санітарний стан приміщення, де готується та зберігається їжа.
Варто нагадати, що у працівників, які здійснюють продаж продовольчих товарів, має бути особиста медична книжка встановленого зразка.
Якщо ж санітарний стан приміщення або якість продукції викликає у сумніви – краще відмовитись від покупки!
Нагадуємо, наразі Держпродспоживслужба може здійснювати позапланові перевірки на підставі, зокрема, звернення громадян за наявності загрози, що має негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини.
Якщо виявили порушення – звертайтесь до Держпродспоживслужби. Контактний телефон Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області – (0342) 511389.
Останні новини
- Завершено перехідний період реєстрації суб’єктів господарювання, які здійснюють господарську діяльність, пов’язану з виробництвом та обігом об’єктів регулювання
- АЧС: основні ознаки захворювання
- Словник безбар’єрності: людина з інвалідністю
- Знай свої права: що потрібно врахувати при купівлі мобільного телефону
Календар
Липень 2025 |
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9
|
10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
