Головне меню

Подати звернення

Держпродспоживслужба забезпечує моніторинг цін на соціально значущі товари

   З метою оперативного реагування та забезпечення контролю за встановленням суб’єктами 28.04.22 1господарювання роздрібної торгівлі цін на соціально значущі товари Головним управлінням Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області запроваджено щоденний моніторинг цін на дану групу товарів, починаючи з 01.03.2022.

  Головним управлінням Держпродспоживслужби в області створено і постійно працює 31 моніторингова робоча група. Даними групами станом на 27.04.2022 проведено 11395 цінових спостережень, в т.ч.:
 - на ринку продовольства – 5250;
 - на ринку нафтопродуктів – 4345;
 - на фармацевтичному ринку – 1800.
  До переліку товарів, які підпадають під моніторинг увійшли:
 • борошно пшеничне;
 • макаронні вироби;
 • батон;
 • хліб;
 • крупа гречана;
 • крупа вівсяна;
 • свинина;
 • яловичина;
 • птиця (тушки курячі);
 • молоко;
 • масло вершкове;
 • сметана;
 • яйця курячі;
 • олія соняшникова;
 • цукор кристалічний;
 • капуста білокачанна;
 • цибуля ріпчаста;
 • буряк;
 • морква;
 • картопля;
 • етанол (розчин 96%);
 • нестероїдні протизапальні лікарські засоби вітчизняні;
 • антибактеріальні лікарські засоби вітчизняні;
 • бензин (марки А-92, А-95);
 • дизельне пальне;
 • газ скраплений для автомобілів.

  Головним управління проведене широку роз’яснювальну роботу для суб’єктів господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю соціально значущими товарами. У 30 випадках завищені ціни були приведені у відповідність до вимог чинного законодавства.
  Крім того, забезпечено подання щоденної звітної інформації про результати моніторингу до Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури Івано-Франківської ОВА, налагоджено постійне інформування про виявлені порушення і прийняті заходи працівників правоохоронних органів, бюро економічної безпеки.

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Травень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5