Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

   Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області 11.01.21продовжує щоденний моніторинг дотримання протиепідемічних заходів шляхом проведення раптових перевірок на підконтрольних об’єктах.
   Так за останній тиждень – з 04 січня до 09 січня 2022 року – спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в області здійснили 1002 моніторингові відвідування, виявили 62 порушення (6%), склали 43 протоколи, надали 31 пропозицію.

 Щоденно працювала 21 робоча група за участі представників територіальних громад та працівників Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.
 Зокрема перевірено:
 - закладів громадського харчування – 276, виявлено 12 порушень (4%), складено 6 протоколів, надано 7 пропозицій;
 - об’єктів торгівлі продовольчими товарами – 393, виявлено 39 порушень (10%), складено 29 протоколів, надано 19 пропозицій;
 - об’єктів торгівлі непродовольчими товарами – 220, виявлено 6 порушень (3%), складено 5 протоколів, надано 2 пропозиції;
 - агропродовольчих ринків – 19 перевірок, виявлено 2 порушення (10%), складено 2 протоколи, надано 1 пропозицію;
 - дитячих дошкільних закладів – 4, порушень не виявлено;
 - закладів загальної середньої освіти – 2, порушень не виявлено;
 - перукарень – 28, виявлено 1 порушення (3,5 %), надано 1 пропозицію;
 - інших об’єктів – 60, виявлено 2 порушення (3%), складено 1 протокол, надано 1 пропозицію.
 Звертаємо увагу суб’єктів господарювання, краян та гостей області: перервати ланцюг захворюваності можна лише шляхом дотримання протиепідемічних вимог та вакцинації.
 Значно знизять ризики для здоров’я щоденні нескладні правила: маски у громадських місцях, миття з милом та дезінфекція рук, дотримання соціальної та фізичної дистанції, уникання масових скупчень.
 Наголошуємо: ВАКЦИНАЦІЯ ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби і рятує життя. Тож вакцинуйтесь і заохочуйте щеплення серед родичів та друзів!