Головне меню

Подати звернення

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

Для представників територіальних громад Івано-Франківського району провели семінар з питань складання перспективного сезонного меню у дошкільних закладах

  На базі Тисменицького управління Головного управління Держпродспоживслужби20.12.21 4 в Івано-Франківській області 15 грудня 2021 року відбувся семінар на тему «Методична допомога при складанні та погодженні перспективного сезонного меню у закладах дошкільної освіти у відповідності до постанови КМУ від 24.03.2021 р. № 305».

 Участь в семінарі взяли медичні сестри закладів дошкільної освіти, закладів загальної шкільної освіти, в склад яких входять дошкільні групи, особи відповідальні за формування меню в закладах дошкільної освіти територіальних громад Івано-Франківського району.

 Під час роботи начальник Тисменицького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Ярема Борис ознайомив учасників з актуальними проблемами, які обумовили реформування шкільного харчування, підкреслив важливість постійного і систематичного навчання персоналу, що працює в сфері дитячого харчування, належного дотримання вимог законодавства у сфері безпечності та якості харчових продуктів при організації харчування у навчальних закладах.
 Про сучасний стан організації харчування в дошкільних навчальних закладах, складання чотиритижневого меню в закладах освіти та дотримання норм харчування розповіла головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Мар’яна Йосипчук.
 У виступі було надано роз’яснення вимог щодо організації харчування які викладені у постанові КМУ від 24.03.2021р. № 305, озвучено приклади характерних порушень, що виявляються при проведенні комісійних обстежень та перевірок загальноосвітніх навчальних закладів, наголошено на необхідності оновлення асортименту і смакових якостей страв, приготованих в шкільних їдальнях.
 У другій частині семінару було проведено практичне заняття, під час якого учасники мали змогу проаналізувати примірне чотиритижневе меню дошкільного закладу та у формі діалогу запропонувати різні варіанти вирішення проблемних питань і усунення виявлених недоліків.

 

20.12.21 4фото

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Січень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6