Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Плани роботи
- Звіти про роботу
- Чергування
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Кабінет енергоменеджменту
- Внутрішній аудит
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
Для представників територіальних громад Івано-Франківського району провели семінар з питань складання перспективного сезонного меню у дошкільних закладах
На базі Тисменицького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області 15 грудня 2021 року відбувся семінар на тему «Методична допомога при складанні та погодженні перспективного сезонного меню у закладах дошкільної освіти у відповідності до постанови КМУ від 24.03.2021 р. № 305».
Участь в семінарі взяли медичні сестри закладів дошкільної освіти, закладів загальної шкільної освіти, в склад яких входять дошкільні групи, особи відповідальні за формування меню в закладах дошкільної освіти територіальних громад Івано-Франківського району.
Під час роботи начальник Тисменицького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Ярема Борис ознайомив учасників з актуальними проблемами, які обумовили реформування шкільного харчування, підкреслив важливість постійного і систематичного навчання персоналу, що працює в сфері дитячого харчування, належного дотримання вимог законодавства у сфері безпечності та якості харчових продуктів при організації харчування у навчальних закладах.
Про сучасний стан організації харчування в дошкільних навчальних закладах, складання чотиритижневого меню в закладах освіти та дотримання норм харчування розповіла головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Мар’яна Йосипчук.
У виступі було надано роз’яснення вимог щодо організації харчування які викладені у постанові КМУ від 24.03.2021р. № 305, озвучено приклади характерних порушень, що виявляються при проведенні комісійних обстежень та перевірок загальноосвітніх навчальних закладів, наголошено на необхідності оновлення асортименту і смакових якостей страв, приготованих в шкільних їдальнях.
У другій частині семінару було проведено практичне заняття, під час якого учасники мали змогу проаналізувати примірне чотиритижневе меню дошкільного закладу та у формі діалогу запропонувати різні варіанти вирішення проблемних питань і усунення виявлених недоліків.
Останні новини
- Для чого потрібен організму йод і в яких харчових продуктах він є
- До уваги суб'єктів господарювання та споживачів: поновлено перевірки деяких видів продукції у сфері державного ринкового нагляду
- З нагоди Всесвітнього дня захисту прав споживачів в Держпродспоживслужбі Івано-Франківщини провели виробничу нараду
- На що потрібно звернути увагу при купівлі насіннєвого матеріалу