Головне меню

Подати звернення

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

Після перевірки Держпродспоживслужби в дитячих садочках Івано-Франківська вилучили із обігу 354,81 кг масла, що виявилось спредом

 Івано-Франківським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області при проведенні заходів державногоrtgfyrtyrtrrrrrrrtyyyyrrdfgdf контролю в ДНЗ № 36 «Віночок» (м. Івано-Франківськ вул. Юліана Целевича, 16-А) 12.04.2021 р. виявлено невідповідність в маркуванні «Масла солодковершкового селянського 72,5%», зокрема відсутній виробник даного продукту.

 В ході перевірки відібрано зразки масла різних дат виробництва. Постачальником продукту в усі дитячі садочки м. Івано-Франківська є ТзОВ «ГОЛДПРО», зареєстрований: Львівська область Городоцький район с.Суховоля, експлуатаційний дозвіл від 14.11.2019 р. № 13-21-480-0-CS.

Лабораторні дослідження проводились у акредитованій Івано-Франківській регіональній державній лабораторії Держпродспоживслужби на предмет встановлення в харчовому продукті рослинних жирів.

 За результатами лабораторних досліджень зразків встановлено невідповідність харчового продукту за вмістом тригліцеридів. Простіше – «Масло солодковершкове селянське 72,5%» виявилось спредом.

Івано-Франківським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області було проінформовано організатора харчування дітей в ДНЗ – Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської Ради стосовно проведення процедур обліку залишків вищезазначеної продукції та її відкликання з обігу.

 Головним державним інспектором області видано Розпорядження щодо вилучення залишків харчового продукту «Масло солодковершкове селянське 72,5%» (дата виробництва 27.03.2021 р., партія № 27 та 06.04.2021 р., партія № 06) із харчоблоків ДНЗ Івано-Франківської ОТГ.

 Відповідно до рішень, прийнятих на нараді з питань запобігання фальсифікації молочної продукції за участі Міністерства аграрної політики та продовольства України, Держпродспоживслужби, Мінекономрозвитку, Антимонопольного комітету та Національної поліції України, Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проінформувало про встановлений факт фальсифікації харчового продукту оператора ринку, де здійснювався відбір зразків – ДНЗ № 36 «Віночок», постачальника масла – ТзОВ «ГОЛДПРО» та Головне управління Держпродспоживслужби в Львівській області для вчинення дій відповідно чинного законодавства.

 Станом на 19.04.2021 р. Департаментом освіти та науки Івано-Франківської міської Ради, відповідно до Розпорядження Головного державного інспектора області, у терміновому порядку було вилучено із обігу дошкільних навчальних закладів 354,81 кг залишків масла.

 Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської Ради готує матеріали щодо розірвання договору на постачання масла з ТзОВ «ГОЛДПРО».

Робота харчоблоків освітніх закладів та організація харчування дітей знаходяться на постійному контролі Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

 

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Жовтень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31