Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

 Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 22 до 28 лютого 2021 року здійснили 31581q45wvfe3swewee моніторингових відвідувань. Виявлено 199 порушень (6,3%), складено 137 протоколів, надано 99 приписів і пропозицій, направлено 11 листів в органи місцевого самоврядування, 8 – в Національну поліцію.

Всього працювало 24 робочі групи.

Перевірки проводилися за участю представників 17 територіальних громад.

Зокрема перевірено:

- заклади громадського харчування – 1224: 30 порушень (2,4%), 22 протоколи, 14 приписів і пропозицій, 1 лист в органи місцевого самоврядування, 1 лист в Національну поліцію;

- заклади дошкільної освіти – 4: 1 порушення, 1 припис;

- заклади загальної середньої освіти – 2: порушень не було;

- об’єкти торгівлі продовольчими товарами – 985: 118 порушень (17%), 83 протоколи, 64 приписи та пропозиції, 9 листів в органи місцевого самоврядування, 2 – в Національну поліцію;

- об’єкти торгівлі непродовольчими товарами – 845: 35 порушень (4,1%), 24 протоколи, 12 приписів та пропозицій, 1 лист в органи місцевого самоврядування, 2 – в Національну поліцію;

- агропродовольчі ринки – 66 перевірок: 8 порушень (12,1%), 7 протоколів, 2 приписи;

- інші заклади (перукарні, салони краси, спортзали, фітнес-клуби) – 32: 4 порушення (4,4%), 4 протоколи, 4 приписи, 3 листи в Національну поліцію.