Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Контроль за цінами
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Чергування
- Звіти про роботу
- Кабінет охорони праці
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Виступи в ЗМІ
- Контактна інформація
- Напишіть нам
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж
Відбулись зміни законодавства про харчові продукти, корми та побічні продукти тваринного походження
Набрав чинності Закон України «Про внесення зміни до розділу X «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин»» від 4 червня 2020 р. № 678-IX.
Новою редакцією абз. 1 п. 2 розд. X Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» встановлено, що до 31 грудня 2020 р. включно (раніше ця норма мала набрати чинність протягом 3 років з дня опублікування Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», який було ухвалено 18 травня 2017 року та офіційно опубліковано в офіційному виданні - газеті "Голос України" 4 липня 2017 року) державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин здійснюється з такими особливостями:
1) лабораторні дослідження (випробування) для цілей державного контролю можуть проводитися державними лабораторіями, перелік яких затверджується та оприлюднюється компетентним органом на його офіційному веб-сайті;
2) компетентний орган має право надавати повноваження державного ветеринарного інспектора, крім повноважень щодо проведення аудиту, особі, яка працює в системі компетентного органу та має освіту у галузі ветеринарної медицини або охорони здоров’я, у тому числі якщо вона не відповідає вимогам, передбаченим ст. 13 цього Закону;
3) компетентний орган має право надавати повноваження офіційного ветеринарного лікаря спеціалісту ветеринарної медицини, у тому числі якщо він не відповідає вимогам, передбаченим ст. 13 цього Закону;
4) компетентний орган має право надавати повноваження помічника державного ветеринарного інспектора особі, яка працює в системі компетентного органу та має освіту у галузі ветеринарної медицини або охорони здоров’я, у тому числі якщо вона не відповідає вимогам, передбаченим ч. 1 ст. 14 цього Закону.
Гарячі новини
Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:
1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.
2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.
3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").
4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.
5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.
6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.
7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.
8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення
Останні новини
- Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області на місцевому рівні створює «платформу примирення»
- Кабінет Міністрів обмежив максимальну ціну на газ для населення на рівні 6,99 грн. за куб. метр до 31 березня
- В насінні кунжуту, що експортувалось з Індії, виявили оксид етилену
- В управлінні фітобезпеки Держпродспоживслужби Прикарпаття провели онлайн-нараду та підсумували результати роботи за минулий рік
Вхід
Пошук
Календар
Січень 2021 |
