Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Плани роботи
- Звіти про роботу
- Чергування
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Кабінет енергоменеджменту
- Внутрішній аудит
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
Для директорів шкіл та завідуючих дошкільними закладами Снятинщини проведено навчання
18 грудня 2019 року на базі Снятинського ліцею імені В.Стефаника спеціалісти Снятинського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели навчання з директорами загальноосвітніх шкіл та завідуючими дошкільними навчальними закладами Снятинського району.
Навчання проводилось на виконання Указу президента України №894/2019 «Про невідкладні заходи щодо покращення здоров’я дітей», розпорядження Кабінету Міністрів №1106 від 18 грудня 2018 року «Про затвердження плану пріоритетних дій Уряду на 2019 рік.» Головна мета навчання – довести до слухачів потребу та вимогу створення у закладах освіти безпечного середовища,організації здорового, раціонального та безпечного харчування учнів та вихованців, поширення знань і навичок здорового харчування.
Присутнім наголошено на посилення контролю за організацією харчування у закладах освіти, зокрема забезпеченням учнів та вихованців достатньою кількістю якісних харчових продуктів та чистої питної води, додержання вимог санітарно-гігієнічних правил і норм.
Крім того, проінформовано про хід виконання регіональної цільової програми «Дітям Прикарпаття - якісне харчування»; вручено методичні рекомендації про заборону використання в організації харчування окремих продуктів, формування меню по потребі калорійності для різних вікових груп, особливості заміни основних продуктів тотожними.
Окремо розглянуто питання обов’язкового впровадження в їдальнях постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках «НАССР».
Останні новини
- Для чого потрібен організму йод і в яких харчових продуктах він є
- До уваги суб'єктів господарювання та споживачів: поновлено перевірки деяких видів продукції у сфері державного ринкового нагляду
- З нагоди Всесвітнього дня захисту прав споживачів в Держпродспоживслужбі Івано-Франківщини провели виробничу нараду
- На що потрібно звернути увагу при купівлі насіннєвого матеріалу