Відбувся семінар для представників операторів ринку харчових продуктів, які здійснюють свою діяльність на території Івано-Франківського Центрального ринку
Нещодавно спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби проведено семінар-навчання для представників операторів ринку харчових продуктів, які здійснюють свою діяльність на території Івано-Франківського Центрального ринку.
До уваги присутніх доведено основні вимоги харчового законодавства. Їм наголошено на забезпечення належних умов для зберігання та реалізації продукції рослинного та тваринного походження на агропродовольчому ринку, дотримання гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами, забезпечення простежуваності, впровадження процедур заснованих на принципах НАССР.
Особливий інтерес викликало роз’яснення вимог нового Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».
Також слухачі почули й про передбачувану відповідальність за порушення операторами ринку харчових продуктів вимог чинного законодавства.