Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

В допомогу суб’єктам роздрібної торгівлі створено дорожню карту розробки спрощених процедур, заснованих на принципах системи НАССР

 Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області нагадує: усі оператори ринку харчових продуктів відповідають за виконання вимог фффф2222222222іваапвапукапзаконодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів у межах діяльності, яку вони здійснюють. 
 Одним із основних обов’язків операторів ринку харчових продуктів є розроблення, введення в дію та застосування постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).


 Для закладів роздрібної торгівлі, в тому числі - кіосків, палаток, прилавків та рухомих транспортних засобів для торгівлі, де забруднення харчових продуктів є малоймовірним, згідно п.4 ст.21 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» передбачено застосування спрощеного підходу.
 Для допомоги таким операторам ринку, спеціалісти Держпродспоживслужби розробили дорожню карту - Алгоритм по розробці спрощених процедур, заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів( НАССР).

 Ознайомитись або завантажити дорожню карту можна за посиланням.

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Липень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2