Відбулось навчання представників господарств з вирощування товарної риби та рибопереробних підприємств Прикарпаття
14 серпня 2019 року спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в області було проведено навчання з питань державного контролю у сфері вирощування та переробки риби.
У навчанні взяли участь представники господарств з вирощування товарної риби та рибопереробних підприємств Івано-Франківської області, спеціалісти управління Державного агентства рибного господарства у Івано-Франківській області.
Під час навчання було проаналізовано епізоотичну ситуацію, яка склалася в області, правила ветеринарно-санітарної експертизи, основні захворювання риби, які найчастіше реєструються в області, вимоги ветеринарного, санітарного та харчового законодавства України.
Особливий інтерес у представників рибопереробних підприємств викликали питання вимог Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» та запровадження і розроблення процедур, заснованих на принципах системи НАССР.
Спеціалісти Держпродспоживслужби надали вичерпну інформацію на запитання присутніх.