Держпродспоживслужба організувала навчання для працівників системи Облспоживспілки

 27 травня в м. Івано-Франківську відбулось навчання з питань дотримання санітарного, харчового законодавства та законодавства з питань захисту прав34dfgfddfgfrwwww споживачів для працівників системи Івано-Франківської обласної спілки споживчих товариств.


 Участь в заході взяли керівники та спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, голови правлінь споживспілки, їх заступники, керівники торгівельних підприємств, закладів ресторанного господарства, агропродовольчих ринків, підпорядкованих Облспоживспілці.
 Серед питань, що були розглянуті в рамках заходу: функції Держпродспоживслужби щодо дотримання операторами ринку харчових продуктів чинного законодавства; профілактика виникнення харчових отруєнь; вимоги до операторів ринку харчових продуктів, їх права, обов’язки та відповідальність згідно чинного законодавства, маркування харчових продуктів; надання інформації для споживачів щодо харчових продуктів.
 Особливу увагу присутніх було привернуто до питання впровадження процедур заснованих на принципах НАССР для торгівельних підприємств, закладів ресторанного господарства, агропродовольчих ринків.
 Крім того учасників навчання було ознайомлено з особливостями реалізації непродовольчої групи товарів в контексті законодавства про захист прав споживачів, ринкового та метрологічного нагляду.

ddfdfdhgt5y687756