Головне меню

В квітні в Україні стартував безкоштовний навчальний курс для бізнесу з питань впровадження системи НАССР

 Навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» був розроблений3333вапкав проектом ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України, Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та платформою масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus» .


Даний курс роз’яснює питання:
– що таке нове харчове законодавство України;
– що харчове законодавство дає бізнесу та споживачам;
– хто такі оператори ринку;
– що таке простежуваність у харчовому законодавстві;
– що таке НАССР та як його правильно читати.
Курс розроблений насамперед для представників бізнесу, але буде корисним як для фахівців державного сектору в харчовій галузі, так і для конкретного споживача.

Тематика курсу:
1. Безпечність чи якість? Що регулює харчове законодавство?
2. Базові знання з НАССР – що необхідно знати перед впровадженням? Програми-передумови.
3. Розуміння та застосування принципів НАССР. Як уникнути типових помилок?
Автори курсу:
Яна Добідовська, Юрій Оглашенний.
Запрошений спікер курсу:
 Голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимир Лапа та заступник начальника управління безпечності харчових продуктів та кормів – начальник відділу безпечності харчових продуктів Департамент безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби Оксана Новохатня.

 Курс є повністю безкоштовним. Після завершення навчання слухачі отримають відповідний сертифікат.
Зареєструватися можна ЗА ФОРМОЮ, яку ви знайдете за ПОСИЛАННЯМ.
Реєстрація стартувала 8 квітня 2019 року. Запрошуємо усіх охочих.

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Травень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2