Головне меню

Подати звернення

Результати реалізації програми «Дітям Прикарпаття – якісне харчування» зацікавили представників Мінагрополітики України

 21 лютого 2019 року відбулася робоча зустріч керівництва Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області з представниками ghfgjhy45hegr4eerМіністерства аграрної політики та продовольства України.
 Мінагрополітики представляли генеральний директор Директорату безпечності та якості харчових продуктів Микола Мороз та керівник експертної групи з питань безпечності та якості харчових продуктів Наталія Щирова, від Головного управління були присутні начальник Роман Гурський, перший заступник начальника Микола Сендецький та спеціалісти відділу безпечності харчових продуктів.

 В ході зустрічі було обговорено особливості застосування харчового законодавства, зокрема актів державного контролю в сфері безпечності харчових продуктів, висловлено пропозиції щодо внесення змін до форм даних актів.
 Окремо було обговорено порядок проведення планових та позапланових заходів державного контролю, виконання моніторингових програм, стан впровадження системи НАССР в Івано-Франківській області.
 Особливу зацікавленість представників Міністерства викликало питання ефективності реалізації Регіональної цільової програми «Дітям Прикарпаття – якісне харчування».
 Спеціалісти Держпродспоживслужби поділилися напрацюваннями з оцінки постачальників та операторів ринку, які організовують харчування, щодо простежуваності харчових продуктів, досвідом розслідувань при виявленні невідповідностей харчових продуктів.
 Гостям було презентовано методичні рекомендації, алгоритми дій, брошури, пам’ятки та інші інформаційні матеріали, які видавалися Головним управлінням на допомогу операторам ринку та представникам органів місцевого самоврядування Івано-Франківщини.

 ajnrfh55hgedgrred

Гаряча лінія

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Пошук