В Держпродсподживслужбі Прикарпаття обговорено результати роботи за 2018 рік
04 лютого в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області відбулось засідання колегії щодо підведення підсумків роботи за 2018 рік та визначення основних завдань на 2019 рік.
В засіданні взяли участь начальник, перший заступник начальника Головного управління, начальники управлінь, відділів, завідувачі секторів, начальники районних, міських управлінь, відділів, керівники державних лікарень ветеринарної медицини, Івано-Франківської регіональної, міжрайонних державних лабораторій Держпродспоживслужби, ДУ «Івано-Франківська обласна фітосанітарна лабораторія» та завідувачі Івано-Франківської та Калуської ЛВСЕ.
Начальник Головного управління Роман Гурський відзначив основні здобутки Держпродспоживслужби та проблемні питання, що мали місце в минулому році. Керівники управлінь та відділів, своєю чергою, виступили з доповідями, аналізом роботи та пропозиціями щодо підвищення ефективності та результативності діяльності за напрямками.
В ході роботи головні акценти було зроблено на питаннях профілактики небезпечних інфекційних хвороб тварин та птиці, проведенні ідентифікації та реєстрації тварин, епідеміологічній ситуації в області, ефективності виконання Регіональної цільової програми «Дітям Прикарпаття – якісне харчування», роботі консультаційних центрів в районах та містах, захисті території Івано-Франківщини від проникнення карантинних організмів, а також виконанні контролюючих функцій шляхом проведення планових і позапланових заходів державного нагляду.
В підсумку засідання колегії було прийнято відповідні рішення, окреслено планові завдання на 2019 рік та доведено їх до виконавців.