Головне меню

В Держпродсподживслужбі Прикарпаття обговорено результати роботи за 2018 рік

  04 лютого в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області відбулось засідання колегії щодо підведення підсумківrjktubgdfdssd1 роботи за 2018 рік та визначення основних завдань на 2019 рік.
 В засіданні взяли участь начальник, перший заступник начальника Головного управління, начальники управлінь, відділів, завідувачі секторів, начальники районних, міських управлінь, відділів, керівники державних лікарень ветеринарної медицини, Івано-Франківської регіональної, міжрайонних державних лабораторій Держпродспоживслужби, ДУ «Івано-Франківська обласна фітосанітарна лабораторія» та завідувачі Івано-Франківської та Калуської ЛВСЕ.


 Начальник Головного управління Роман Гурський відзначив основні здобутки Держпродспоживслужби та проблемні питання, що мали місце в минулому році. Керівники управлінь та відділів, своєю чергою, виступили з доповідями, аналізом роботи та пропозиціями щодо підвищення ефективності та результативності діяльності за напрямками.
 В ході роботи головні акценти було зроблено на питаннях профілактики небезпечних інфекційних хвороб тварин та птиці, проведенні ідентифікації та реєстрації тварин, епідеміологічній ситуації в області, ефективності виконання Регіональної цільової програми «Дітям Прикарпаття – якісне харчування», роботі консультаційних центрів в районах та містах, захисті території Івано-Франківщини від проникнення карантинних організмів, а також виконанні контролюючих функцій шляхом проведення планових і позапланових заходів державного нагляду.
 В підсумку засідання колегії було прийнято відповідні рішення, окреслено планові завдання на 2019 рік та доведено їх до виконавців.

rjktuszjfghedhfd2rjktuszcfgwgfh3rjktuszgfhwqflgff4

Пошук

Вхід

Гаряча лінія

АФРИКАНСЬКА ЧУМА СВИНЕЙ

Календар

Квітень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5