Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

Івано-Франківщину відвідали представники Європейської комісії з питань охорони здоров'я та безпечності харчових продуктів

 29.01.2019 року в Україні розпочала роботу місія інспекторів Генерального Директорату Європейської комісіїrtrt565655554555555ffff з питань охорони здоров'я та безпечності харчових продуктів (DG SANTE), яка прибула з метою перевірки заходів, вжитих Держпродспоживслужбою за результатами попереднього аудити системи державного контролю за виробництвом м'яса птиці та продуктів отримання з нього, призначених для експорту до Європейського Союзу.
 30-31.01.2019 року делегація працювала на Прикарпатті.


 Під час візиту інспектори Європейської комісії ознайомились з роботою Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, зокрема у напрямку здійснення державного контролю за дотриманням операторами ринку законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров'я та благополуччя птиці в Івано-Франківській області, впровадження стандартних операційних процедур на підприємствах по забою птиці, роботу офіційних державних лікарів ветеринарної медицини, на вище вказаних підприємствах, та їх перевірки спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в області, проведення навчань державних інспекторів, офіційних державних лікарів ветеринарної медицини у сфері державного контролю діяльності операторів ринку відповідності вимогам законодавства про харчові продукти, корми, здоров'я та благополуччя тварин.
 Інспектори Європейської комісії відвідали одне із забійних підприємств.
 За результатами проведеної роботи інспектори Генерального Директорату Європейської комісії з питань охорони здоров'я та безпечності харчових продуктів (DG SANTE) висловили свої рекомендації та побажання.




ree45645456546444 rrttyty56556756765756y

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Липень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2