Головне меню

До уваги суб?єктів господарювання: особливості здійснення державного нагляду (контролю) в 2019 році

  Планові заходи державного нагляду (контролю) суб'єктів господарювання у 2019 році здійснюватимуться відповідно до наказу Держпродспоживслужби відajnrfytgteweeeee32 27.11.2018 №965 "Про затвердження щорічного плану державного контролю Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (у сферах безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, ветеринарної медицини)", який розміщено на сайті   Держпродспоживслужби в розділі "Діяльність" підрозділ "Плани діяльності".

 Звертаємо увагу на те, що державний контроль здійснюється Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та її територіальними органами.
 Державний контроль в 2019 році є ризикоорієнтованим та здійснюватиметься з періодичністю, що є достатньою для досягнення цілей Закону України "Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров'я та благополуччя тварин".
 Заходи державного контролю в 2019 році будуть здійснюються без попередження (повідомлення) оператора ринку, крім аудиту та інших випадків, коли таке попередження є необхідною умовою забезпечення ефективності державного контролю. Аудит постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР, проводиться за умови повідомлення оператора ринку не пізніше ніж за три робочі дні до здійснення такого заходу.
 Повідомлення будуть надсилатися рекомендованим поштовим відправленням за місцезнаходженням (місцем проживання) оператора ринку, зазначеним в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, та/або відправленням електронної пошти на відповідну адресу оператора ринку, зазначену в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, або вручатись особисто під розписку керівнику чи представнику оператора ринку.
 Щорічний план державного контролю розроблений відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 31 жовтня 2018 р. № 896 "Деякі питання здійснення планових заходів державного контролю Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів", встановлено процедуру визначення періодичності здійснення планових заходів державного контролю у формі інспектування та аудиту.
 Для отримання більш детальної інформації щодо процедури контролю звертайтесь до Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області або до його районних та міських управлінь, відділів.
 Контактні дані щодо них шукайте за посиланням - https://vetif.gov.ua/struktura/holovne-upravlinnia.html.

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Липень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4