Головне меню

ПОЛОЖЕННЯ про управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом в.о. начальника
Головного управління
Держпродспоживслужби в
Івано-Франківській області
№ 12 від 19.05.2016 р.

ПОЛОЖЕННЯ
про управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківської області

I. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
1. Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії (далі – Управління) є підрозділом Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області (далі – Головне управління) та підпорядковується начальнику Головного управління.
2. Управління у своїй діяльності керується Конституцією та законами України, указами Президента України та постановами Верховної Ради України, прийнятими відповідно до Конституції та законів України, актами Кабінету Міністрів України, міжнародними договорами України, наказами та нормативними актами Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківської області, Положенням про Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківської області та цим Положенням, а також іншими нормативно-правовими актами
3. Положення про управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії (далі – Положення) затверджується наказом начальника Головного управління відповідно до положення про Головне управління в Івано-Франківській області.
4. Керівник, начальники відділів, головні та провідні спеціалісти, фахівці Управління призначаються на посаду начальником Головного управління та звільняються ним з посади відповідно до вимог чинного законодавства України та положення про Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Читати детальніше...